Dovolenka sa skončila nepríjemným odhalením: Žena si požičala svokrin telefón a zistila toto!

NETKY.SK • 10 Júl 2018, 13:00 • 2 min
Dovolenka sa skončila nepríjemným odhalením: Žena si požičala svokrin telefón a zistila toto!

Aj takto sa môže skončiť rodinná dovolenka...

slovakia

left justify in out

Dovolenka so svokrovcami nemusí byť vždy ten najlepší nápad. Pokiaľ sú však v rodine dobré vzťahy, nemal by to byť problém. Ale čo ak sú dobre vzťahy len predstierané?

 

Istá mladá Angličanka bude mať z tohoročnej letnej dovolenky zrejme len negatívne spomienky. Žena totiž trpí epilepsiou a počas posledných spoločných prázdnin ju niekoľkokrát postihli. Manželova rodina sa po celý tento čas tvárila, že ich úprimne mrzí jej zdravotný stav, že ju chápu a radi jej pomôžu kedykoľvek bude potrebovať. Teraz sa však ukázalo, aká bola pravda.

 

Nevesta si od svokry požičala mobilný telefón, aby z dovolenky mohla zatelefonovať svojej matke a popriať jej k narodeninám. V tom sa jej však na displeji objavila správa od svokra, kde sa hanlivo vyjadroval na jej adresu. Na základe toho sa žena rozhodla, že napriek všetkému otvorí konverzáciu a zistí, o čo vlastne ide. Objavila tu celú kopu správ, dokonca aj od manželovej sestry, z ktorých bolo jasné, že ju a rovnako tak aj jej zdravotný stav celá rodina považuje za príťaž. „Som rada, že vám tá hlúpa s*ka nekazí dovolenku,“  či „je to len jeho chyba, vedel, že má záchvaty a aj tak sa s ňou oženil" písalo sa tu napríklad.

 

Zhrozená žena si situáciu nevedela vysvetliť. Nerozumela tomu, prečo by ju manželova rodina naoko podporovala a potajomky si písala takéto nenávistné správy. Žiaľ, s touto informáciou sa musela nejako vyrovnať. Nakoľko nechcela manželovi pokaziť zvyšok dovolenky, to, čo zistila, si nechala pre seba a rozhodla sa, že mu to povie až po návrate domov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies