Dovolenka Paris Hiltonovej na Korzike začala výsluchom na polícii

NETKY.SK • 19 Júl 2010, 07:07 • 2 min
Dovolenka Paris Hiltonovej na Korzike začala výsluchom na polícii

Dovolenka Paris Hiltonovej na Korzike začala výsluchom na polícii

slovakia

left justify in out

img

Paris Hilton opäť narazila na ruku zákona pre drogy. Dedička hotelového impéria bola v piatok zadržaná na Korzike po tom, čo sa v jej kabelke našlo malé množstvo marihuany. O incidente informovala agentúra AP na základe správ z francúzskych médií.
      Podľa webovej stránky novín Corse Martin odviedla polícia slávnu blond celebritu na výsluch po tom, čo policajný pes na letisku vo Figari vyňuchal asi jeden gram marihuany v jej taške. Paris však strávila na polícii iba približne 30 minút.
      V internetovom príspevku herečka a speváčka ubezpečuje svojich priaznivcov, že nebola zatknutá a že si užíva "najlepšiu dovolenku v živote".
      Tento mesiac je to už druhý Parisin konflikt so zákonom kvôli mäkkej droge. Naposledy bola zatknutá v Juhoafrickej republike počas futbalového zápasu pre podozrenie z prechovávania marihuany. Obvinenie však bolo stiahnuté.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies