Dôvodom dvojnásobnej vraždy v Lučenci malo byť auto, polícia to nekomentuje

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 15:31 • 2 min
Dôvodom dvojnásobnej vraždy v Lučenci malo byť auto, polícia to nekomentuje

LUČENEC - V prípade dvojnásobnej vraždy v Lučenci prebieha vyšetrovanie a polícia k prípadu neposkytuje žiadne informácie.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Vašková odmietla komentovať akékoľvek doteraz medializované správy o tomto prípade.
     

Podľa informácií, ktoré uverejnil internetový portál Topky.sk, polícia už zadržala podozrivého. Dôvodom dvojnásobnej vraždy malo byť podľa portálu auto, ktoré vrah ukradol.
     

Zavraždeného muža a ženu objavili a ohlásili polícii 17. júna večer v rodinnom dome v časti Malá Ves v Lučenci. Išlo o 65-ročného Milana a 40-ročnú Katarínu. Na tele obidvoch osôb boli zistené mnohopočetné bodnorezné zranenia. "V prípade prebieha vyšetrovanie, polícia preto neposkytuje žiadne informácie," povedala Vašková. 
     

Policajti nariadili pre určenie presnej príčiny smrti súdnu pitvu. "V súvislosti s udalosťou sa začalo trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," dodala hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies