Dôverčivú dôchodkyňu v Bratislave okradli v jej byte o 56 000 eur

NETKY.SK • 30 Január 2018, 18:10 • 2 min
Dôverčivú dôchodkyňu v Bratislave okradli v jej byte o 56 000 eur

BRATISLAVA - O vyše 56-tisíc eur prišla dôverčivá 81-ročná dôchodkyňa z Bratislavy, ktorá do svojho bytu pozvala podvodníkov. Ďalšia Bratislavčanka sa nechala presvedčiť, aby poslala na neznámy účet 3 000 eur.

slovakia

left justify in out

Polícia v súvislosti s vyšetrovaním prípadu pátra po osobách z kamerových záznamov. Páchatelia 81-ročnú ženu oslovili na Trebišovskej ulici v Bratislave. Použili overenú fintu, chceli akože peniaze pre kamaráta po dopravnej nehode. Ochotná babička ich pustila do bytu a dala im 600 eur. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, páchatelia využili nestráženú chvíľu a ukradli jej 56-tisíc.

O peniaze prišla aj 68-ročná dôchodkyňa z bratislavskej Dúbravky. Tej zavolal neznámy človek, tvrdil, že je lekár, a chcel peniaze. Ošetruje vraj chlapca, ktorého zrazil jej syn. Ako uviedla Mihalíková, žena v banke vybrala 3 000 eur a následne ich poukázala na účet na pošte. Prípad polícia vyšetruje ako podvod.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies