Dôvera spustila pre pacientov novú službu, môžu hodnotiť lekárov

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 15:48 • 2 min
Dôvera spustila pre pacientov novú službu, môžu hodnotiť lekárov

BRATISLAVA - Súkromná zdravotná poisťovňa Dôvera spustila pre pacientov novú službu. Tí môžu po novom hodnotiť svojich lekárov online, a to cez Elektronickú pobočku poisťovne.

slovakia

left justify in out

"Pacienti sa takto podelia o skúsenosti z konkrétneho vyšetrenia či liečby, ktorú absolvovali, vyjadriť sa môžu k všeobecným lekárom pre dospelých a deti, k špecialistom či k práci zdravotnej sestry," TASR informoval PR špecialista Dôvery Matej Štepianský. Neskôr to bude možné aj cez mobilnú aplikáciu.

 

Poisťovňa tvrdí, že zo strany pacientov pôjde o spätnú väzbu nielen pre lekárov. "Budeme na ňu prihliadať aj my, a to pri rokovaniach s lekármi," uviedol generálny riaditeľ Dôvery Martin Kultan. Hodnotiaci systém označil za dôveryhodný, hlasovať môžu len tí, ktorí lekára skutočne navštívili. Identita pacientov je chránená.

Prácu konkrétneho lekára budú poistenci hodnotiť percentami, nula percent symbolizuje úplnú nespokojnosť, sto percent maximálnu spokojnosť.

 

V rámci Elektronickej pobočky možno získať aj prístup do špecializovanej databázy lekar.sk, ktorú celkovo tvorí 33.000 všeobecných lekárov, špecialistov a pediatrov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies