Douglas Costa by neodmietol ponuku AC Miláno

NETKY.SK • 21 August 2014, 14:27 • 2 min
Douglas Costa by neodmietol ponuku AC Miláno

MILÁNO - Hviezda ukrajinského futbalového Šachtaru Doneck Douglas Costa by sa nebránil prípadnému prestupu do talianskeho AC Miláno. Klub zo San Sira sa snaží pred budúcotýždňovým začiatkom najvyššej súťaže Serie A posilniť káder a 23-ročný brazílsky útočník údajne zapadá do jeho plánov.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi vďačný Šachtaru za všetko, čo pre mňa urobil, a ak zostanem, budem pokračovať ďalej. Vydám zo seba všetko. Na druhej strane si myslím, že som pripravený na prechod do veľkého klubu. Mojím idolom bol vždy Ronaldinho, bolo by skvelé, keby som išiel v jeho stopách. Nerozhodoval by som sa dvakrát, keby sa naskytla tá správna šanca," povedal Costa pre La Gazzetta dello Sport. 

 

Tréner Šachtaru Mircea Lucescu medzitým uviedol, že ukrajinský klub je pripravený pustiť žilou v prípade dobrej ponuky. "Miláno má finančné zdroje a prestíž, aby mohlo získať Douglasa Costu. Všetci naši hráči môžu prestúpiť, nikoho nebudeme blokovať. Dôležité je, aby sa zainteresované kluby a hráč dohodli," vyhlásil rumunský kouč pre Sky Sports. 

 

Douglas Costa má platný kontrakt so Šachtarom do júna 2018, jeho cena sa odhaduje na 25 miliónov eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona