Doučovateľka sexuálne zneužívala svojho žiaka, potom ho chcela vydierať falošným tehotenstvom

NETKY.SK • 29 September 2015, 16:31 • 2 min
Doučovateľka sexuálne zneužívala svojho žiaka, potom ho chcela vydierať falošným tehotenstvom

LONDÝN - Doučovateľka menom Caroline Berrimanová (30) sexuálne zneužívala 15-ročného chlapca a poznačila tak celý jeho život. S neplnoletým mala nechránený sex viac ako 50 krát a potom mu povedala, že s ním otehotnela.

slovakia

left justify in out

Caroline Berrimanová dostala dvojročný trest, ktorý sa zdá poškodenému chlapcovi nedostatočný. "Keby muž zneužil 15-ročné dievča, som si istý, že trestné stíhanie by bolo krutejšie," povedal.

Chlapec spoznal Berrimanovú ako osobnú doučovateľku matematiky a angličtiny vlani v januári potom, čo ju našiel cez Facebook. "Písali a volali sme si stále častejšie až sa z toho napokon vykľula nejaká forma vzťahu,“ povedal. "Potom mi začala volať cez víkendy a volala ma k sebe domou."
 

Berrimanová ho neskôr predstavila svojej malej dcérke. „Dostalo sa to do bodu, keď ma začala volať otec. Musel som jej vysvetľovať, že nie som jej otec, len kamarát jej mamy,“ dodal. So svojím problémom sa najprv zveril bratovi, neskôr to zistila aj jeho matka.

Doučovateľka chlapca údajne žiadala aby s ňou utiekol, pričom ho vydierala, že ak nepôjde jej malej dcérke to zlomí srdce a navyše je s ním tehotná.
 

Žena bola napokon obvinená v dvoch prípadoch zneužívania chlapcov. Súčasťou podmienečného trestu je aj 250 hodín neplatenej verejnoprospešnej práce a súd jej zakázal kontakt s chlapcami, ktorí nemôžu byť menovaný z právnych dôvodov.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona