Dot-Marie Jones z Glee sa zasnúbila so svojou partnerkou Bridgett Casteen

NETKY.SK • 7 Október 2013, 10:33 • 2 min
Dot-Marie Jones z Glee sa zasnúbila so svojou partnerkou Bridgett Casteen

LOS ANGELES - Americká herečka a bývalá športovkyňa Dot-Marie Jones, známa najmä zo seriálu Glee (2009), sa zasnúbila s priateľkou Bridgett Casteen.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročná rodáčka z Turlocku v Kalifornii požiadala partnerku o ruku 4. októbra neďaleko hradu Šípkovej Ruženky v anaheimskom Disneylande. Prezradila to počas tamojších Anaheim Gay Days. "Je to najšťastnejší deň môjho života. Nikdy som si nemyslela, že nájdem niekoho, kto je taký láskavý a dobrý," vyjadrila sa pre magazín The Advocate.

Jones je známa najmä ako Shannon Beiste zo spomínaného Glee, pričom za postavu, ktorú stvárňuje od roku 2010, si už vyslúžila tri nominácie na ceny Emmy. Je však tiež 15-násobnou svetovou šampiónkou v pretláčaní rukou. Vydávať sa bude po prvý raz. Jej 39-ročná partnerka je matkou dvoch detí z predchádzajúceho manželstva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies