Dostaňte bolesti pohybového aparátu pod kontrolu

NETKY.SK • 24 Január 2023, 14:38 • 2 min
Dostaňte bolesti pohybového aparátu pod kontrolu

Cítite sa aj vy každé ráno ako keby vás prešiel parný valec? Bolí vás chrbát, kríže, krk či kĺby a nohy? Máme pre Vás riešenie.

slovakia

left justify in out

Cítite sa aj vy každé ráno ako keby vás prešiel parný valec? Bolí vás chrbát, kríže, krk či kĺby a nohy? Uvoľnenie od nepríjemných pocitov v súvislosti s pohybovým aparátom môžete dosiahnuť aj bez použitia liekov. Ideálne riešenie v tomto prípade ponúka polarizované svetlo v podobe Bioptron lampy.

 

Svetelná terapia má široké analgetické účinky

 

Liečivá svetelná terapia je ideálnou voľbou v prípade akejkoľvek bolesti. Svetlo totiž na postihnuté miesto nepôsobí len povrchovo, ale preniká aj do hlbokých vnútorných štruktúr pokožky. Tam aktivuje viacero liečebných procesov, ktoré na jednej strane potláčajú bolesť v postihnutom mieste, na strane druhej pôsobia aj prirodzene protizápalovo. Je tak ideálnym prostriedkom na potlačenie ťažkostí s pohybovým aparátom.

 

Ideálny pomocník pri stuhnutom ramene

 

K ním bez pochýb patrí aj stuhnuté rameno. To je častým problémom ľudí všetkých vekových kategórii. Prejavuje sa buď bodavou bolesťou v oblastí pleca a hornej časti chrbta až postupne ochorenie prejde k úplnej stagnácii a obmedzenej pohyblivosti. Aj tento nepríjemný stav však viete elegantne vyriešiť pomocou svetla. Dokazujú to i klinické štúdie, ktoré už po 15 dňoch liečby prostredníctvom Zepter biolampy v kombinácii s asistovaným cvičením, potvrdili nielen elimináciu bolesti, ale aj zápalových parametrov v postihnutej oblasti.

 

Biolampa na reumu a šľachové zápaly

 

Polarizované svetlo Zepter Bioptron priaznivo pôsobí tiež na reumu a bolestivé šľachové zápaly. A to i v prípade, že ich pôvod je založený na metabolických poruchách. Takže dokáže uľaviť aj od nepríjemných prejavov dny, reumatickej artritídy či artrózy. biolampa tak ponúka skvelé východisko pre všetkých, ktorí chcú svoje zdravotné ťažkosti riešiť bez zbytočného zaťaženia chemickými liekmi. Odporúčame vám však investovať do rokmi overenej lampy ako je napríklad Bioptron lampa od Zepter. Jej cena síce nie je najnižšia, no hodnota, ktorú prinesie do života vašej rodiny je nevyčísliteľná. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies