Dostane ďalšiu šancu? Hapal chce hovoriť s Miroslavom Stochom

NETKY.SK • 23 Október 2018, 12:30 • 2 min
Dostane ďalšiu šancu? Hapal chce hovoriť s Miroslavom Stochom

BRATISLAVA - Nový tréner futbalovej reprezentácie SR Pavel Hapal chce urobiť hrubú čiaru za nezhodami, ktoré mal s niektorými hráčmi jeho predchodca Ján Kozák. Niekdajší tréner slovenskej "dvadsaťjednotky" sa chce stretnúť aj s krídelníkom Slavie Praha Miroslavom Stochom, ktorý si obliekol reprezentačný dres dosiaľ naposledy na ME 2016.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Stoch sa cestou zo šampionátu dostal s Kozákom do sporu, za ktorý ho následne tréner potrestal vylúčením z reprezentácie. "Budem s ním určite hovoriť. Záleží na ňom, ako sa k tomu postaví. Každopádne je to pre reprezentáciu zaujímavý hráč," povedal Hapal na adresu rodáka z Nitry.

 

Účastník MS 2010 aj ME 2016 zaznamenal v tejto ligovej sezóne už päť gólov. "Čísla sú v pohode, určite lepšie ako minulý rok na jeseň. Stále je čo zlepšovať, a tak verím, že to číslo ešte porastie," doplnil niekdajší hráč FC Chelsea či Twente Enschede.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies