Dosoudil napadol nitrianskeho usporiadateľa, tvrdí web FC Nitra

NETKY.SK • 29 Marec 2012, 06:56 • 2 min
Dosoudil napadol nitrianskeho usporiadateľa, tvrdí web FC Nitra

Dosoudil napadol nitrianskeho usporiadateľa, tvrdí web FC Nitra - Futbal Futbalista bratislavského Slovana Radek Dosoudil po utorkovom stretnutí 19. kola Corgoň ligy v Nitre údajne neudržal na uzde svoje nervy.

slovakia

left justify in out

img

Futbalista bratislavského Slovana Radek Dosoudil po utorkovom stretnutí 19. kola Corgoň ligy v Nitre údajne neudržal na uzde svoje nervy. V útrobách nitrianskeho štadióna mal fyzicky napadnúť člena usporiadateľskej služby, uvádza sa na oficiálnej webstránke Nitranov. 
      "Vedenie FC Nitra hrubo odsudzuje správanie hráča Radka Dosoudila, ktorý po utorkovom stretnutí Corgoň ligy FC Nitra - ŠK Slovan (0:1) fyzicky napadol člena usporiadateľskej služby pána Jána Mičudu," píše nitriansky web.
      Nepríjemné udalosti sa mali zaznamenať aj v oznámení delegáta SFZ, ktorý zaznamenal dianie, odvolávajúc sa však len na tvrdenie hlavného usporiadateľa a zástupcu hlavného usporiadateľa. 

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies