Došlo k požiaru sušičky dreva na píle v Starej Kremničke, spôsobil obrovskú škodu

NETKY.SK • 15 Júl 2021, 09:24 • 2 min
Došlo k požiaru sušičky dreva na píle v Starej Kremničke, spôsobil obrovskú škodu

BANSKÁ BYSTRICA - Viac ako 30 hasičov zasahovalo od skorého rána pri požiari v obci Stará Kremnička v okrese Žiar nad Hronom. Požiar sa hasičom už podarilo dostať pod kontrolu a lokalizovať, naďalej pokračujú v likvidačných prácach.

slovakia

left justify in out

Ako informovala Katarína Križanová z oddelenia komunikácie Prezídia Hasičského a záchranného zboru, plamene zachvátili sušičku dreva na píle, pričom sa rozšírili aj na uskladnené drevo v priestoroch haly. Po príchode hasičov sa požiar nachádzal v treťom štádiu horenia. Na mieste zasahujú profesionálni hasiči zo Žiaru nad Hronom, Zvolena, Banskej Bystrice, Novej Bane a Pliešoviec a členovia dobrovoľných hasičských zborov z miest a obcí Žiar nad Hronom, Pitelová a Bartošova Lehôtka.

 

 

Prečítajte si: Pri veľkom požiari v českom kempe Radava pri priehrade Orlík zhorelo 11 karavanov

Požiar sa hasičom už podarilo dostať pod kontrolu a lokalizovať, naďalej pokračujú v likvidačných prácach. „Na miesto udalosti smeruje expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiarov z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR, nakoľko škoda bola predbežne vyčíslená na viac ako 200-tisíc eur," doplnila Križanová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies