Dosiahne Litecoin hranicu 200 dolárov?

NETKY.SK • 11 December 2017, 11:00 • 2 min
Dosiahne Litecoin hranicu 200 dolárov?

SAN FRANCISCO – Litecoin (LTC) má za sebou veľmi úspešný týždeň, v ktorom zaznamenal masívny nárast hodnoty. Za uplynulých sedem dní posilnil o viac ako 40% a svoj podiel na tom má aj obrovský rast Bitcoinu (BTC).

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Masívny nárast Litecoinu


Cena Litecoinu počas uplynulých dní rýchlo rastie a smeruje k hranici 200 USD. LTC je momentálne šiestou najväčšou kryptomenou na svete podľa trhovej kapitalizácie, ktorá je aktuálne takmer osem miliárd dolárov.
 

 

Nedávno sa vyskytli obavy z tzv. "flippeningu", keď reálne hrozilo, že by Bitcoin Cash (BCH) mohol predbehnúť svojho staršieho brata Bitcoin a stať sa vedúcou kryptomenou na trhu. Pokiaľ však bude pokračovať súčasný trend, tak môže dôjsť k inému typu flippeningu, keďže potenciálna trhová kapitalizácia Litecoinu by mohla dobehnúť BCH.

 

Litecoin podporuje Bitcoin

Litecoin zohrával historickú úlohu ako tester pre Bitcoin, ktorý implementoval potenciálne rozšírenia BTC v menšom a kontrolovanejšom prostredí, aby sa zistilo, ako budú úspešné.

Tvorca Litecoinu Charlie Lee si stále udržiava pozitívny postoj k Bitcoinu, čo by logicky mohlo naznačovať, že si Litecoin udrží svoju silnú pozíciu aj v blízkej budúcnosti.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies