Dortmundu sa zranili aj Grosskreutz a Kehl

NETKY.SK • 19 Január 2015, 10:59 • 2 min
Dortmundu sa zranili aj Grosskreutz a Kehl

DORTMUND - Dortmundské futbalové starosti nemajú konca-kraja. V sobotňajšom prípravnom zápase proti Steaue Bukurešť sa zranili Kevin Grosskreutz a Sebastian Kehl.

slovakia

left justify in out

Pravý obranca Grosskreutz si podľa nedeľňajších vyšetrení natrhol väz členka a potrebuje týždeň bez futbalu. Defenzívny stredopoliar Kehl doplatil na kolíziu s vlastným spoluhráčom Matsom Hummelsom, odnieslo si to jeho rameno, ale až v pondelok sa ukáže závažnosť problému.

 

Borussia na záver sústredenia v španielskej La Mange vyhrala 1:0, zo zdravotných dôvodov neboli v stretnutí k dispozícii Nuri Sahin, Oliver Kirch, Henrik Mchitarjan, Lukasz Piszczek, Sven Bender, Erik Durm a Adrián Ramos. Dortmund je po jesennej časti nemeckej bundesligy na nelichotivom predposlednom mieste tabuľky, prvý zápas najvyššej domácej súťaže po zimnej prestávke odohrá v sobotu 31. januára na ihrisku tretieho Bayeru Leverkusen. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona