Dortmund proti Málage aj s Hummelsom a Blaszczykowským

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 09:53 • 2 min
Dortmund proti Málage aj s Hummelsom a Blaszczykowským

DORTMUND - Obranca Mats Hummels a stredopoliar Jakub Blaszczykowski z nemeckého futbalového klubu Borussia Dortmund dostali od lekárov povolenie zasiahnuť do utorkového odvetného štvrťfinálového stretnutia Ligy majstrov na domácom ihrisku proti FC Málaga.

slovakia

left justify in out

"Momentálne to vyzerá dobre pre obidvoch, sú s tímom v hoteli," povedal v pondelok reportérom tréner Dortmundu Jürgen Klopp.

Dvadsaťštyriročný stopér Hummels bol mimo hry od marca pre zranenie členka, skúsený záložník Blaszczykowski mal problémy so slabinami. Je nepravdepodobné, že niektorý z oboch navrátilcov nastúpi do odvetného zápasu v základnej zostave. Dortmund bojuje o prvú účasť v semifinále za ostatných pätnásť rokov, v tejto sezóne LM ešte neprehral. "Chceme pokračovať vo svojej ceste. Máme dobré šance, ale žiadne garancie. Tí, ktorí chcú vo futbale nejaké vidieť, mali by mať po celých 90 minút duelu zatvorené oči," dodal Klopp. Prvý zápas sa v Málage skončil bezgólovou remízou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies