Dortmund potvrdil angažovanie Aubameyanga

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 18:42 • 2 min
Dortmund potvrdil angažovanie Aubameyanga

DORTMUND - Novou akvizíciou finalistu futbalovej Ligy majstrov Borussie Dortmund sa stal Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonský útočník z tímu víťaza francúzskeho Ligového pohára AS Saint-Étienne, o ktorého prejavili záujem aj Bayer Leverkusen a Newcastle United, podpísal s Borussiou kontrakt na päť rokov.

slovakia

left justify in out

"Sme šťastní, že sa nám v angažovaní Aubameyanga splnil sen," povedal športový riaditeľ Borussie Michael Zorc a na adresu 24-ročného zakončovateľa dodal: "Je mimoriadne univerzálny, pokiaľ ide o využitie na útočných pozíciách, je veľmi dobre rýchlostne vybavený a pre súperov je gólovou hrozbou."

Ani jeden z klubov nezverejnil prestupovú čiastku za Aubameyanga, médiá špekulujú o odstupnom vo výške 13 miliónov eur. Nemecký vicemajster predtým získal gréckeho obrancu Sokratisa za 9,5 milióna eur z Werderu Brémy. Aubameyang, ktorý sa objavil na stredajšom tréningu Dortmundu, pomohol Saint-Étinne k piatemu miestu v ligovej súťaži 19 gólmi a 14 asistenciami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies