Dortmund nastúpi proti nezdolanému Hoffenheimu s viacerými absenciami

NETKY.SK • 15 December 2016, 16:27 • 2 min
Dortmund nastúpi proti nezdolanému Hoffenheimu s viacerými absenciami

DORTMUND - Borussia Dortmund sa bude musieť v piatkovom stretnutí 15. kola najvyššej nemeckej futbalovej súťaže zaobísť bez viacerých členov svojho kádra.

slovakia

left justify in out

Trénerovi Thomasovi Tuchelovi zo zdravotných dôvodov chýbajú Sebastian Rode, Lukasz Piszczek, Sokratis Papastathopoulos, Gonzalo Castro, Erik Durm aj Marc Bartra. K dispozícii ešte nie je ani Raphael Guerreiro, štart Šindžiho Kagawu je otázny. Stredopoliarovi Svenovi Benderovi sa tak otvorila šanca na jeho prvé vystúpenie v sezóne.

 

Dortmundu sa v tomto ročníku nedarí na ihriskách súperov, zo siedmich stretnutí vyťažil osem bodov. V tabuľke figuruje na šiestej priečke o bod za štvrtým Hoffenheimom, ktorý v sezóne ako jediný zatiaľ neprehral. "Postavíme jedenásť hráčov, veríme, že sa môžeme stať prvým tímom, ktorý zdolá Hoffenheim," citovala Tuchela agentúra DPA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies