Dortmund musí rozmýšľať, či nepredá Gündogana

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 14:28 • 2 min
Dortmund musí rozmýšľať, či nepredá Gündogana

DORTMUND - Zmluva do roku 2016 a údajný záujem z Manchestru United nútia futbalovú Borussiu Dortmund uvažovať, čo s Ilkayom Gündoganom.

slovakia

left justify in out

Športový riaditeľ Michael Zorc tvrdí, že klub je pod tlakom a mal by sa rýchlo rozhodnúť, či nemeckého reprezentačného stredopoliara predá. Vestfálčania musia byť opatrní, aby sa nezopakoval scenár s Robertom Lewandowským, ktorý vlani odišiel do Bayernu Mníchov bez odstupného.

 

"Gündoganova situácia nie je zatiaľ jasná, zmluva sa mu končí až v roku 2016. Čo nevidieť padne rozhodnutie," povedal Zorc pre Kicker, na ktorý sa odvoláva web goal.com. Otázniky visia aj nad budúcnosťou majstra sveta Matsa Hummelsa, ktorý je však zmluvne viazaný až do roku 2017.

 

"Zatiaľ sme nezaznamenali žiadnu ponuku, ktorá by stála za úvahu," uviedol na margo Hummelsa Zorc a dodal: "V lete určite nastanú zmeny v kádri. Ďalšie prídu v nasledujúcich rokoch. Ale radikálnu prestavbu nechystáme."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies