Dortmund lákal Malliho, zostáva však v Mainzi

NETKY.SK • 26 Január 2016, 12:36 • 2 min
Dortmund lákal Malliho, zostáva však v Mainzi

MAINZ - Prestupový poker o futbalového stredopoliara Yunusa Malliho sa neskončil v prospech Borussie Dortmund. Dvadsaťtriročný ofenzívny hráč zostáva naďalej pôsobiť v 1. FSV Mainz 05, hoci o jeho služby po kvalitných výkonoch v jesennej časti mal eminentný záujem bundesligový veľkoklub.

slovakia

left justify in out

"V pondelok večer som informoval predstaviteľov Borussie Dortmund, že Yunus zostane v Mainzi," uviedol manažér 1. FSV Christian Heidel.

 

Transfer s 8 gólmi najlepšieho strelca tímu stroskotal na tom, že Mainz nemá za Malliho adekvátnu náhradu. "Nešlo o ekonomickú záležitosť, v tomto smere sme boli s Borussiou dohodnutí, ale načasovenie prestupu nebolo pre nás optimálne," dodal Heidel k nateraz ukončeným rokovaniam o odchode bývalého reprezentanta Nemecka do 21 rokov, ktorý však už nastupuje za národný tím mužov Turecka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies