Dortmund angažoval Manuela Friedricha

NETKY.SK • 21 November 2013, 10:34 • 2 min
Dortmund angažoval Manuela Friedricha

DORTMUND - Nemecký futbalový klub Borussia Dortmund zareagoval na zranenia svojich dvoch kľúčových stopérov Nevena Subotiča a Matsa Hummelsa angažovaním Manuela Friedricha.

slovakia

left justify in out

Skúsenému 34-ročnému obrancovi (247 duelov a 15 gólov v najvyššej súťaži) ponúkol tri dni pred sobotňajším šlágrom I. bundesligy proti Bayernu Mníchov kontrakt do konca sezózny. "Neskutočne sa teším, že budem môcť vybehnúť na ihrisko v drese Borussie Dortmund," vyhlásil M. Friedrich.

Deväťnásobný reprezentant Nemecka bol po odchode z Bayeru Leverkusen od začiatku sezóny bez klubu, počas tréningov s úradujúcim vicemajstrom presvedčil kompetentných, že napriek chýbajúcej zápasovej praxi by mohol pomôcť zaceliť diery v strede obrany BVB. Zo skúsených stopérov Borussie je totiž k dispozícii len Sokratis Papastathopulos, alternatívami sú mladíci Koray Günter (19 r.) a Marian Sarr (18). Navyše, zdravotné problémy má aj ľavý obranca Marcel Schmelzer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies