Dorota Nvotová sa vydala za Angličana Johnnyho Rowetta

NETKY.SK • 17 Máj 2012, 21:16 • 2 min
Dorota Nvotová sa vydala za Angličana Johnnyho Rowetta

Dorota Nvotová sa vydala za Angličana Johnnyho Rowetta - Celebrity Slovenská hudobníčka, herečka a spisovateľka Dorota Nvotová sa v utorok vydala za Angličana Johnnyho Rowetta, ktorý ju v novembri požiadal o ruku. Vo štvrtok o tom informoval portál topky.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská hudobníčka, herečka a spisovateľka Dorota Nvotová sa v utorok vydala za Angličana Johnnyho Rowetta, ktorý ju v novembri požiadal o ruku. Vo štvrtok o tom informoval portál topky.sk. Dvadsaťdeväťročná dcéra muzikanta Jara Filipa sa s 37-ročným snúbencom zosobášila v kruhu najbližších v kamennom kostolíku v Cornwalle. Pre Nvotovú je to druhé manželstvo. Jej prvým mužom bol Miroslav Láber alias Whisky, ktorý je spevákom skupiny Slobodná Európa.

Dorota Nvotová vydala zatiaľ dve sólové nahrávky: eponymnú v roku 2004 a album Sila vzlyku v roku 2008. Už 28. mája vyjde jej tretí štúdiový album Just!, ktorý vznikal v Nepále. Prvým singlom je skladba Cornflakes. Okrem svojich albumov je podpísaná aj pod nahrávkou Overground (2002) rovnomennej kapely. Ako herečka je známa z filmov Orbis Pictus (1997), Krajinka (1999), Dievčatko (2002), Perníková věž (2002), Roming (2007), Muzika (2007) či Mŕtvola musí zomrieť (2011). Menšiu postavu stvárnila v snímke Eštebák (2012) režiséra Juraja Nvotu. Rodáčka z Považskej Bystrice je taktiež spisovateľkou, vlani debutovala cestopisom Fulmaya (2011), ktorý vyšiel vo vydavateľstve Evitapress.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies