Dorota Nvotová sa bojí o syna

NETKY.SK • 11 August 2015, 08:12 • 2 min
Dorota Nvotová sa bojí o syna

BRATISLAVA - Odkedy sa speváčke a herečke Dorote Nvotovej narodil syn, začala mať strach, ktorý vraj nikdy predtým nepociťovala.

slovakia

left justify in out

„Nikdy som sa nebála, dokonca ani keď som dostala na cestách týfus, tak som nemala strach. Som ako mašina, taká formula s telom trabanta, proste idem,“ zasmiala sa interpretka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

„Odkedy však mám syna, vmontoval sa do môjho života strach, ktorý tam nikdy predtým nefiguroval - strach o moju osobu a strach o blízku osobu - tým, že mám strach o tú blízku osobu, tak mám zároveň strach aj o svoju osobu, lebo si uvedomujem, že keby tá moja osoba nebola, tak tá blízka osoba bude veľmi trpieť,“ vysvetlila mladá umelkyňa, ktorej narodenie syna zmenilo i rokmi zakorenené návyky. „Normálne sa začínam pozerať, keď idem cez cestu, čo som predtým nikdy nerobila. Niekedy som sama zo seba prekvapená, aká som opatrná. Niektoré mamičky si o mne stále myslia, že som blázon, lebo idem so šesťtýždňovým deckom na Kaukaz, no ja si pripadám na svoje pomery až príliš obozretne,“ poznamenala Nvotová, ktorá si však rolu matky nadovšetko užíva. „Mamičkovanie milujem, úplne ma to baví a nechcem ani predčasne ukončiť materskú, no nie som taký ten mamičkovský modrokoníkový typ. Keď raz za tri mesiace vypadnem na koncert alebo do krčmy, tak sa chcem baviť o iných veciach a nie o tom, aké plienky používam a či už kakáme a spinkáme,“ uzavrela so smiechom herečka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies