Dopravný chaos v Bratislave kvôli oprave ciest: Policajti radia využívať obchádzkové trasy

NETKY.SK • 15 Október 2015, 18:42 • 2 min
Dopravný chaos v Bratislave kvôli oprave ciest: Policajti radia využívať obchádzkové trasy

BRATISLAVA - Vzhľadom na to, že v Bratislave sa opravujú viaceré cesty, polícia odporúča vodičom využívať obchádzkové trasy.

slovakia

left justify in out

"Je potrebné sledovať situáciu v cestnej premávke, najmä prenosné dopravné značenia," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Vyzvala na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky.

 

Vodič nesmie podľa jej slov vojsť na križovatku, ak mu situácia nedovoľuje pokračovať v jazde. "Takže by bol nútený zastaviť vozidlo na križovatke," vysvetlila.

 

To však podľa Kurucovej neplatí, ak vodič musí zastaviť vozidlo v križovatke z dôvodu dávania prednosti chodcom prechádzajúcim cez vozovku alebo pri odbočovaní doľava. "V prípade, že vodiči tieto pravidlá nerešpektujú, znemožňujú prejazd cez križovatku iným vozidlám," povedala hovorkyňa.

 

Premávka je na spomínaných miestach monitorovaná kamerovým systémom, prítomní sú tam aj policajti.

 

Aktuálne dopravné obmedzenia (zdroj: Stellaservis):

 

So zhustenou premávkou rátajte v Bratislave, na diaľničnom obchvate, pred Prístavným mostom, v smere z Ružinova, pred zjazdom na Gagarinovu ulicu, v smere od Zlatých Pieskov a na výjazdoch na Prístavný most, v smere z Petržalky. 

 

Vajanského nábrežie uzavreli až do pondelka

 

​Hlavné mesto opravuje vozovku na nábreží a cesta do Karlovej Vsi je preto v úseku od mosta po zjazd zo Staromestskej ulice neprejazdná. Opravy sa začali v stredu o 20.00 h a obmedzenia pre vodičov potrvajú až do pondelka (19.10.) rána. Z bratislavského Mosta SNP či zo Staromestskej ulice od stredy (14.10.) nemôžu vodiči odbočiť na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies