Dopravní policajti pomohli rodičke na ceste do nemocnice

NETKY.SK • 7 August 2017, 13:15 • 2 min
Dopravní policajti pomohli rodičke na ceste do nemocnice

BRATISLAVA - Zaujímavú službu mali dnes dvaja dopravní policajti. Na diaľnici D2 v smere na Bratislavu ich oslovil vodič so žiadosťou o pomoc. V aute viezol rodiacu manželku. Podľa informácií z facebookovej stránky polície policajti ich bezpečne odprevadili až do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Policajti takto pomáhali aj koncom júna, keď v Drahovciach v okrese Piešťany namerali vodičku, ktorá išla rýchlosťou 105 km/h. Súrnu lekársku pomoc potrebovala jej tehotná 21-ročná kamarátka. Policajti im zabezpečili bezpečný prejazd až do piešťanskej nemocnice.

S policajným doprovodom dorazil do nemocnice aj vodič Octavie, ktorého policajti ešte v máji zastavili na D1 v Trenčianskom okrese. Šofér vtedy uháňal rýchlosťou takmer 170 km/h. Mal skutočne naponáhlo, v aute mal tehotnú priateľku, ktorá už mala kontrakcie. Aj v tomto prípade im policajti pomohli bezpečne dostať sa do nemocnice. Žene sa krátko nato narodil syn.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies