Dopravné obmedzenia v Bratislave: Po Mostovej a Jesenského od pondelka nepôjdu električky

NETKY.SK • 19 August 2016, 15:46 • 2 min
Dopravné obmedzenia v Bratislave: Po Mostovej a Jesenského od pondelka nepôjdu električky

BRATISLAVA - Po Mostovej a Jesenského ulici v Bratislave nebudú od pondelka 22. augusta do polovice októbra opäť premávať električky. O začiatku výluky električiek číslo 4, 6 a 8 informuje Dopravný podnik Bratislava na svojej oficiálnej internetovej stránke. Dopravu v Bratislave obmedzuje predsedníctvo Slovenska v Rade Európskej únie.

slovakia

left justify in out

Linka číslo 4 pôjde do Dúbravky zo Zlatých pieskov smer Trnavské mýto, Krížna, Špitálska, Námestie SNP, Kapucínska, tunel, Nábr. arm. gen. Svobodu, Botanická a Karlova Ves. Električka číslo 6 pôjde obojsmerne z Karlovej Vsi cez Botanickú, Nábr. arm. gen. Svobodu na zastávku Most SNP. Okružnou trasou pôjde i ružinovská linka číslo 8. Z Ružinova pôjde zastávkami Záhradnícka, Trnavské mýto, Krížna, Vazovova, Blumentál, Radlinského a Obchodná.

 

Trasa pokračuje zastávkami Kapucínska, cez tunel pôjde na Nábr. arm. gen. Svobodu, pod Most SNP a na Rázusovo nábr., Vajanského nábr., Šafárikovo námestie a cez Štúrovu ulicu na Námestie SNP. Odtiaľ pokračuje električka cez Obchodnú a Radlinského ulicu na Blumentál, pokračujú zastávky Vazovova, Krížna, Trnavské mýto, Záhradnícka a konečná Ružinov. Linky autobusov s číslami 28 a 70 budú zastavovať obojsmerne, vodiči linky 50 v smere na Obchodný dom Slimák zastavia navyše na zastávke Nám. Ľudovíta Štúra na Rázusovom nábreží pri Slovenskej národnej galérii.


Prvá etapa výluky električiek pre podujatia predsedníctva Slovenska v Rade Európskej únie bola od 25. júna do 27. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies