Dopravné nehody v Trnavskom kraji si dnes vyžiadali dva ľudské životy

NETKY.SK • 17 Júl 2016, 11:41 • 2 min
Dopravné nehody v Trnavskom kraji si dnes vyžiadali dva ľudské životy

BRATISLAVA/TRNAVA - Dva ľudské životy si vyžiadali dopravné nehody, ktoré sa stali dnes v ranných hodinách v Trnavskom kraji. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, k prvej nehode došlo v okrese Galanta krátko po 4:00 neďaleko obce Matúškovo.

slovakia

left justify in out

"Pravdepodobne po zrážke s autom zraneniam na mieste podľahol 50-ročný chodec z Matúškova. Za akých okolností sa muž na vozovke nachádzal, ako aj to, či mohlo dôjsť k úmrtiu po nehode, polícia zisťuje," uviedla Linkešová. Presné príčiny smrti muža stanoví až nariadená pitva. Prípadní svedkovia nehody sa polícii môžu prihlásiť na číslo 158.


K tragickej nehode došlo aj v okrese Senica. "V Kútoch na ulici Brnenská narazilo auto Renault Scénic do stĺpa verejného osvetlenia. Pri nehode sa zranili dvaja muži vo veku 23 rokov, 24-ročný muž zraneniam na mieste podľahol," povedala Linkešová. Po nehode zistili policajti u oboch zranených mužov alkohol, jednému namerali 1,77 promile a druhému 0,54 promile. Policajti v týchto chvíľach zisťujú, kto z trojice mladých mužov sedel v čase nehody za volantom, ako aj presné príčiny nehody.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies