Dopravné nehody si vyžiadali životy dvoch ľudí

NETKY.SK • 9 November 2013, 11:54 • 2 min
Dopravné nehody si vyžiadali životy dvoch ľudí

BRATISLAVA/ NITRA - V Nitrianskom kraji sa v piatok stali dve tragické dopravné nehody, pri ktorých umreli dvaja ľudia.

slovakia

left justify in out

V oboch prípadoch už vedie vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Agentúru SITA o udalostiach informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

V piatok 8. novembra asi o 19-tej hodine večer pri obci Komoča v novozámockom okrese malo nehodu osobné auto Škoda Felícia, ktorú riadil 53-ročný muž. Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a stavu vozovky. Po prejdení pravotočivej zákruty prešiel do protismeru, zišiel z cesty a narazil do stromu. Pri zrážke sa vodič zranil smrteľne. Na sedadle spolujazdca sedela 46-ročná žena a vzadu dvaja 16-roční chlapci. Všetci skončili so zraneniami v nemocnici. 

Druhá nehoda sa stala opäť v novozámockom okrese. Asi o 22:30 na ceste medzi Jatovom a Trnovcom nad Váhom šiel 34-ročný vodič Opla Vectra od Trnovca nad Váhom. Z doposiaľ nezistených príčin na priamom úseku prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim nákladným autom. Po zrážke sa Opel prevrátil na strechu a jeho vodič zostal zakliesnený pod vozidlom. Aj napriek snahe záchranárov vodič na mieste dopravnej nehody zomrel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies