Dopravná nehoda zastavila električkovú dopravu

NETKY.SK • 5 Október 2019, 10:23 • 2 min
Dopravná nehoda zastavila električkovú dopravu

BRATISLAVA - Pre vážnu nehodu áut na bratislavskej križovatke Imricha Karvaša pri budove RTVS je od cca 09:20 zastavená električková doprava smerom na Hlavnú stanicu.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval manažér PR a marketingu Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Žarnovický, okamžite prijali núdzové opatrenia. „Električky sme odklonili na náhradné trasy a zaviedli náhradnú dopravu. Električka číslo 1 premáva po okružnej trase Petržalka - Nám. SNP. - Obchodná - Blumentál - Špitálska - Kamenné nám. - Petržalka. Aby cestujúci nezostali bez spojenia, zavádzame náhradnú autobusovú dopravu X1, ktorá bude premávať po trase Hlavná stanica - Úrad vlády SR - Blumentál - STU - Kollárovo nám. - Hodžovo nám. - SAV - Hlavná stanica,“ uviedol Žarnovický.

Prestup medzi električkami a náhradnými autobusmi bude možný na zastávke Blumentál. Dispečeri aktuálne z celého mesta sťahujú autobusy, použijú ich na náhradnú dopravu. V teréne budú aj zamestnanci DPB, ktorí budú cestujúcich informovať o náhradných trasách a asistovať im pri prestupe z električiek na náhradnú dopravu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona