Dopravná nehoda zablokovala v piatok R4 v Košiciach

NETKY.SK • 17 Október 2015, 12:09 • 2 min
Dopravná nehoda zablokovala v piatok R4 v Košiciach

BRATISLAVA/ KOŠICE - Vážna dopravná nehoda zablokovala v piatok poobede na tri hodiny dopravu na rýchlostnej ceste R4 v Košiciach.

slovakia

left justify in out

Polícia musela cestu na Južnom nábreží v smere od Prešova na Nižné Kapustníky od 13:55 do 16:50 uzavrieť a dopravu odkláňala smerom do Prešova. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, v opačnom smere - od Nižných Kapustníkov na Prešov cestu uzavreli v ľavom jazdnom pruhu a pravý jazdný pruh priebežne púšťali. Dôvodom bola zrážka Mercedesu Benz s prívesom Panav a Suzuki Vitara. Vodička Suzuki, 55-ročná žena z okresu Košice-okolie utrpela pri nehode ťažké zranenia, z ktorých sa bude liečiť viac ako 40 dní.


K dopravnej nehode došlo potom, čo 60-ročný Kežmarčan za volantom Mercedesu Benz s prívesom na priamom úseku cesty z neznámych príčin narazil pravou stranou do zvodidiel. Následne sa auto aj s prívesom dostalo na stredový deliaci pás, kde príves narazil do stĺpu verejného osvetlenia a stredových betónových zábran. Stĺp verejného osvetlenia spadol na cestu do protismeru na prichádzajúce osobné auto Suzuki Vitara, ktoré šoférovala 55-ročná žena z okresu Košice-okolie. Vodička po zrážke stratila nad autom kontrolu a zišla z cesty, kde narazila do ďalšej lampy.
Požitie alkoholu u vodiča Mercedesu nezistili, u vodičky bol nariadený ober krvi. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví a dopravnú nehodu ďalej vyšetruje.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies