Dopravná nehoda v Spišskom Bystrom si vyžiadala život ďalšieho dieťaťa!

NETKY.SK • 21 Marec 2018, 09:25 • 2 min
Dopravná nehoda v Spišskom Bystrom si vyžiadala život ďalšieho dieťaťa!

MARTIN – Tragická dopravná nehoda v Spiškom Bystrom spred mesiaca, kedy vodič dostal šmyk na zamrznutej vozovke a vozidlom vrazil do skupinky 12 detí, má ďalšiu obeť.

slovakia

left justify in out

Je ňou iba 13-ročná Alžbetka, tá svoj boj o život prehrala v martinskej nemocnici v utorok. Informoval o tom portál noviny.sk. Dopravná nehoda z 22. februára, kedy vodič (66) nezvládol jazdu na zamrznutej vozovke v Spišskom Bystrom, si vyžiadala ďalšiu obeť. Vodič v zákrute dostal šmyk a následne vrazil do skupinky 12 detí.

 

Zdravotný stav najmä dvoch dievčat bol od začiatku kritický. Dva dni po nehode svojim zraneniam podľahla Vanesa († 12). V priebehu včerajšieho dňa prehrala svoj boj o život Alžbeta († 13).

 

Svedkovia nehody uviedli, že muž neprispôsobil svoju jazdu podmienkam a stavu vozovky, čo môže byť hlavnou príčinou toho, prečo nezvládol riadenie a vrazil do detí vracajúcich sa domov zo školy.

 

"Na základe dôkaznej situácie, bolo voči vodičovi vznesené obvinenie z trestného činu usmrtenia a trestného činu ublíženia na zdraví. K vyšetreniu presnej príčiny tejto dopravnej nehody boli pribratí aj znalci z odboru dopravy a z odboru zdravotníctva," uviedla Jana Migaľová, hovorkyňa KR PZ Prešov. Šesťdesiatšesťročného vodiča obvinili z trestného činu usmrtenia a ublíženia na zdraví.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona