Dopravná nehoda si vyžiadala jeden ľudský život a štyroch zranených

NETKY.SK • 18 September 2016, 10:28 • 2 min
Dopravná nehoda si vyžiadala jeden ľudský život a štyroch zranených

BRATISLAVA - Jedna osoba prišla o život a štyri sa zranili pri dopravnej nehode medzi obcami Palín a Zemplínska Široká v okrese Michalovce. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová, nehoda sa stala v sobotu okolo 18:00.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších zistení 20-ročný vodič z okresu Michalovce šoféroval Mercedes-Benz po ceste v smere od obce Palín na obec Zemplínska Široká, pričom po prejdení ľavotočivej zákruty prešiel do protismeru, kde strhol riadenie vozidla doprava. Potom s vozidlom prešiel mimo vozovku, kde sa na poli vozidlo niekoľkokrát prevrátilo. Pri dopravnej nehode jeden zo spolujazdcov (24) na mieste podľahol zraneniam.


Podľa predbežných lekárskych správ vodič a ďalší spolujazdec (47) utrpeli ťažké zranenia a ďalší dvaja spolujazdci (23, 32) utrpeli ľahké zranenia. Vodičovi urobili dychovú skúšku, výsledok bol negatívny.


Na vozidle vznikla škoda približne 20-tisíc eur. Polícia vozidlo zaistila na účely trestného konania. V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Michalovciach začal trestné stíhanie pre trestné činy usmrtenia a ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti tragickej nehody sú predmetom vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies