Dopravná nehoda pri Pravenci si vyžiadala život 64-ročnej ženy

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 15:22 • 2 min
Dopravná nehoda pri Pravenci si vyžiadala život 64-ročnej ženy

PRAVENEC - Život 64-ročnej ženy z Prievidze si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo dnes, krátko pred 12.30 h na ceste I/64 pri Pravenci v okrese Prievidza.

slovakia

left justify in out

 Auto, v ktorom žena zahynula, šoféroval vodič pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.
     

"Štyridsaťosemročný vodič Seatu Cordoba z Nitrianskeho Pravna jazdil po uvedenej ceste smerom od Nitrianskeho Pravna na Pravenec, kde z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a narazil do stromu. Pri nehode utrpela smrteľné zranenie jeho 64-ročná spolujazdkyňa z Prievidze," uviedla Antalová.
     

Ako pokračovala, vodičovi, ktorého previezli do nemocnice, policajti pri dychovej skúške namerali 2,25 promile, opakovaná dychová skúška mala ešte vyššiu hodnotu, a to 2,58 promile. "Na mieste bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Príčina a miera zavinenia tejto tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," dodala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona