Dopravná nehoda pri obci Mníchova Lehota si vyžiadala piatich zranených

NETKY.SK • 30 Január 2015, 11:38 • 2 min
Dopravná nehoda pri obci Mníchova Lehota si vyžiadala piatich zranených

MNÍCHOVA LEHOTA - Hasiči z Trenčína zasahovali pri dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel, ku ktorej došlo vo štvrtok (29.1.), krátko pred 6.30 h na štátnej ceste I/50 v katastri obce Mníchova Lehota.

slovakia

left justify in out

Nehoda si vyžiadala päť zranených osôb. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.       

 

"Hasiči po príchode na miesto zistili, že ide o dopravnú nehodu troch osobných motorových vozidiel, ktoré sa nachádzali na vozovke, pričom cesta bola v danom úseku neprejazdná v oboch smeroch. Pri udalosti utrpelo zranenie päť osôb, z ktorých dve zostali zakliesnené v jednom z havarovaných vozidiel. Na mieste udalosti zasahovali zdravotníci zo Záchrannej zdravotnej služby (ZZS)," uviedol Petrík. Ako pokračoval, trenčianski hasiči začali s poskytovaním predlekárskej prvej pomoci, zdravotníkom asistovali pri ošetrovaní zranených a pomocou hydraulického zariadenia vyslobodili uviaznuté osoby, ktoré boli ošetrené a transportované do vozidiel ZZS a HaZZ. 
      

"Následne príslušníci HaZZ havarované automobily zabezpečili proti vzniku požiaru a prostredníctvom sorbčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny," dodal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona