Dopravná nehoda na diaľnici D1: Vodič kamiónu utrpel ťažké zranenie

NETKY.SK • 7 November 2014, 10:39 • 2 min
Dopravná nehoda na diaľnici D1: Vodič kamiónu utrpel ťažké zranenie

BELUŠA – Na diaľnici D1 pri obci Beluša sa vo štvrtok (6.11.) predpoludním stala dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala zranenie vodiča kamiónu. TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

"Vodič z Ružomberka jazdil na nákladnom motorovom vozidle Renault Midlum v pravom priebežnom pruhu diaľnice D1. Z neznámych príčin prešiel s vozidlom vpravo mimo cestu a narazil do zvodidiel. Následne strhol prudko riadenie vľavo a vošiel do jazdnej dráhy 34-ročného vodiča z Dubnice nad Váhom jazdiaceho na nákladnom vozidle Scania. Vodič Scanie aj napriek prudkému brzdeniu nedokázal zrážke zabrániť a narazil ťahačom do kabíny Renaultu a potom aj do zvodidiel po ľavej strane diaľnice," priblížila Antalová.
      

Ako dodala, pri nehode utrpel ťažké zranenie 54-ročný vodič Renaultu. Vodiča Scanie diaľniční policajti podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Zranený vodič nebol pre zranenia schopný vykonať dychovú skúšku, preto mu bola odobratá krv v nemocnici. "Policajti museli odkloniť dopravu z diaľnice na vyše dve hodiny. Na vozidlách vznikla celková škoda asi 17.000 eur. Príčina a miera zavinenia sú v štádiu vyšetrovania," uzavrela policajná hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona