FOTO Dopravná nehoda medzi Horovcami a Vojčicami: Pri čelnej zrážke zomrela jedna osoba

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 09:21 • 2 min
FOTO Dopravná nehoda medzi Horovcami a Vojčicami: Pri čelnej zrážke zomrela jedna osoba

TREBIŠOV - Hasiči z Michaloviec a Trebišova dnes popoludní zasahovali medzi obcami Horovce a Vojčice, kde došlo k vážnej dopravnej nehode dvoch osobných vozidiel. TASR o tom informovala Zuzana Farkasová z OKO PHaZZ.

slovakia

left justify in out

"Pri čelnej zrážke museli hasiči jednu zranenú osobu vyslobodzovať z vozidla hydraulickým vyslobodzovacím zariadením. Ďalšia osoba svojim zraneniam na mieste nehody podľahla. Vyslobodená osoba je už v opatere ZZS," spresnila Farkasová.

 

"Po príchode na miesto sme zistili, že ide o zrážku dvoch motorových vozidiel. V každom motorovom vozidle sa nachádzala jedna osoba, išlo o vodičky. Jedna z nich bola zranená, vyprosťovali sme ju pomocou vyslobodzovacieho náradia. U druhej vodičky ešte pred príchodom jednotky skonštatoval lekár smrť," uviedol veliteľ zásahu trebišovských hasičov Miroslav Domaracký.

 

Hasiči zároveň vykonávali na havarovaných vozidlách protipožiarne opatrenia.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies