Doprava v hlavnom meste Washington je naďalej ochromená

NETKY.SK • 30 Október 2012, 15:30 • 2 min
Doprava v hlavnom meste Washington je naďalej ochromená

Doprava v hlavnom meste Washington je naďalej ochromená - Svet V dôsledku hurikánu Sandy je naďalej ochromený život aj v hlavnom meste USA, Washingtone. Metro, autobusy a ďalšia verejná doprava bola dnes stále mimo prevádzky.

slovakia

left justify in out

img

V dôsledku hurikánu Sandy je naďalej ochromený život aj v hlavnom meste USA, Washingtone. Metro, autobusy a ďalšia verejná doprava bola dnes stále mimo prevádzky. Zásahové tímy musia najskôr zistiť rozsah škôd, uviedol dopravný úrad.
      Federálne úrady, mestská správa, ako aj väčšina škôl ostali dnes ďalší deň zatvorené.
      Podľa prvých zistení sú škody v oblasti hlavného mesta pomerne malé s porovnaní s New Yorkom, ležiacim 350 kilometrov severovýchodne. Meteorológovia predpovedajú pre Washington a okolie postupne slabnúce nárazy vetra a ojedinelé sneženie.
      V pondelok bolo centrum Washingtonu pred príchodom hurikánu ako vymreté. Zatvorené boli takmer všetky obchody, reštaurácie či bary. Ľudoprázdna bola najmä ulica pred Bielym domom - s výnimkou hliadkujúcich policajných áut.
      Jediným verejným dopravným prostriedkom ostali taxíky, ktorých vodiči podľa médií žiadali od zákazníkov jednotne rizikový príplatok 15 dolárov (11,60 eur).

Zdroj: TASR



{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=SKvW9zJuvp8"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies