Doprava v hlavnom meste bude cez víkend obmedzená

NETKY.SK • 20 September 2019, 15:14 • 2 min
Doprava v hlavnom meste bude cez víkend obmedzená

BRATISLAVA - V Bratislave bude v nedeľu (22. 9.) Národný pochod za život, ktorý výraznejšie ovplyvní dopravu v okolí Námestia slobody, kadiaľ budú účastníci pochodu prechádzať. Hlavné mesto spolu s Dopravným podnikom Bratislava (DPB) upozorňuje, že treba počítať s dočasnými dopravnými obmedzeniami. Tie sa budú týkať vodičov, cestujúcich MHD a aj obyvateľov dotknutej lokality.

slovakia

left justify in out

Pochod má byť v čase od 14.30 do 17.00 h. Jeho trasa povedie z Námestia slobody cez Námestie 1. mája, Hodžovo námestie, Štefánikovu, Leškovu, Čajkovského a Štefanovičovu späť na Námestie slobody. "V nedeľu bude od 10.00 h do polnoci uzavretá časť Námestia slobody, a to od križovatky ulíc Žilinská po križovatku ulíc Spojná. Rovnako bude uzavretá časť od križovatky ulíc Mýtna po križovatku ulíc Jánska," upozornila bratislavská samospráva.

 

 

V nedeľu od 8.00 do 17.00 h budú uzavreté Leškova ulica a Čajkovského ulica. Z tohto dôvodu treba rátať aj s dočasnými obmedzeniami na priľahlých uliciach. Od 12.00 do 18.00 h budú uzavreté ulice Námestie 1. mája v smere do Petržalky, Štefánikova ulica v smere na Hlavnú stanicu, Štefanovičova a celé Námestie slobody aj s priľahlými ulicami. "Obyvatelia Leškovej ulice aj Čajkovského ulice budú môcť počas víkendu parkovať na náhradnom parkovisku pod Hlavnou stanicou, keďže v nedeľu od 8.00 do 17.00 h bude zamedzený vjazd vozidiel do danej lokality," upozorňuje magistrát.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bratislava #night #mainstation #like #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #thank

Príspevok, ktorý zdieľa kiko (@kristian_kiko8),

 

Opatrenia v nadväznosti na plánovaný pochod a uzáveru Námestia slobody i ďalších úsekov pripravuje aj DPB. Od približne poludnia do asi 17.00 h (v niektorých prípadoch od začiatku premávky do polnoci) bude vylúčená, presmerovaná a aj operatívne riadená doprava. K nepravidelnostiam premávky MHD môže dôjsť najmä na električkovej linke 1, na linkách autobusov 80, 83 a 93 i na linkách trolejbusov 202, 203, 207, 208 a 212.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona