Doprava v Bratislave kvôli opravám v centre kolabuje: MHD mešká 30 minút

NETKY.SK • 15 Október 2015, 10:56 • 2 min
Doprava v Bratislave kvôli opravám v centre kolabuje: MHD mešká 30 minút

BRATISLAVA - Cestovanie v Bratislave sa dnes ráno výrazne predĺži. Platí to aj pre cestujúcich MHD, ktorí musia rátať až s 30-minútovým meškaním niektorých spojov.

slovakia

left justify in out

"Smerom do mesta meškajú linky č. 93, 83, 84, 50 a linka č. 92 má meškania obojsmerne z dôvodu celkovej dopravnej situácie v meste, zhoršenej prebiehajúcimi opravami ciest," informovala TASR hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová.

 

V meste sa tvoria kolóny. Situáciu výrazne komplikuje oprava komunikácie pod Mostom SNP. Dopravu tam riadi polícia a na mieste sú aj dispečerské hliadky DPB, ktoré situáciu monitorujú.

 

So zhustenou premávkou a zdržaním počítajte (zdroj: Stellacentrum): 
- v Bratislave, na Einsteinovej ulici, v smere na Prístavný most, 
- na bratislavskom diaľničnom obchvate, pri Lamači, v smere od diaľnice D2 od Stupavy, od Sitiny cez most Lafranconi po Aupark. Priebežne je preto uzatváraný aj tunel Sitina. Pred Prístavným mostom, v smere z Ružinova, pred zjazdom na Gagarinovu ulicu, v smere od Vajnor a na výjazdom na Prístavný most, v smere z Petržalky. 

V Bratislave je pre opravu povrchu vozovky uzatvorený zjazd z mosta SNP na Nábrežie arm. gen. L. Svobodu, v smere z Petržalky, rovnako ako aj zjazd zo Staromestskej ulice na Nábrežie arm. gen L. Svobodu. Rovnako je zakázané ľavé odbočenie z Nábrežia arm. gen. L. Svobodu na most SNP. Obchádzkové trasy sú vedené cez ostatné mosty. V smere Rázusovo nábrežie - Nábrežie arm. gen. L. Svobodu – Karlova Ves je možné miesto opravy obísť po električkovej trati. V opačnom smere je jediným obmedzením nemožnosť odbočenia na most SNP. Doprava je riadená políciou a premávka je usmernená prenosným dopravným značením. Počas dopravnej špičky sa odporúčame daným úsekom vyhnúť. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona