Doprava v Bratislave je miestami zhustená, obmedzenie na linke 35

NETKY.SK • 29 Január 2015, 08:52 • 2 min
Doprava v Bratislave je miestami zhustená, obmedzenie na linke 35

BRATISLAVA – Doprava v hlavnom meste je dnes ráno na viacerých miestach zhustená a treba počítať so zdržaním, informuje na svojej internetovej stránke Stellacentrum. Obmedzenie aktuálne hlási aj Dopravný podnik Bratislava, linka č. 35 jazdiaca medzi Dúbravskou cestou a Kuklovskou má skrátenú trasu, vynecháva Sološnícku a Šaštínsku.

slovakia

left justify in out

Zhustenú premávku hlási Stellacentrum z viacerých častí Bratislavy. Vodiči sa zdržia na Račianskej ulici pred Vinohradmi v smere do centra mesta, vo Vajnoroch pri kruhovom objazde, na diaľničnom obchvate pri Lamači či pred Prístavným mostom. Zhustená premávka je aj na ceste z Dunajskej Lužnej do Bratislavy, na starej Seneckej ceste pred Ivankou pri Dunaji a vodiči sa zdržia aj cestou z Mosta pri Bratislave do hlavného mesta. 

 

Cestári sú na bratislavských cestách pre sneženie dnes od skorého rána. Celomestský posyp nariadilo hlavné mesto o piatej ráno, v teréne je 54 mechanizmov a o čistotu ulíc sa stará 89 pracovníkov. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Bratislavy Ivana Skokanová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies