Doprava na úseku D1 v Bratislave bude najbližsie dva týždne obmedzená

NETKY.SK • 15 August 2019, 07:41 • 2 min
Doprava na úseku D1 v Bratislave bude najbližsie dva týždne obmedzená

BRATISLAVA - Táto informácia šoférov rozhodne nepoteší, v Bratislave budú kvôli oprave úseku D1 obmedzenia, ktoré sa zrejme podpíšu na komplikovanejšej dopravnej situácii.

slovakia

left justify in out

Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) opraví v Bratislave vozovku na úseku diaľnice D1 medzi Mostom Lafranconi a Prístavným mostom. Pre práce na diaľnici bude takmer dva týždne obmedzená doprava, od 14. augusta od 20:00 do 28. augusta (streda) do 6:00.

 

img

 

Ako informovala Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) v tlačovej správe, pre opravu vozovky čiastočne uzavrie pravý jazdný pás na uvedenom úseku diaľnice D1 v smere na Žilinu v kilometri 0,73 až 3,27.

"Oprava na predmetnom úseku bude pozostávať z odfrézovania pôvodnej vozovky, aplikácie vodonepriepustnej vrstvy a následného kladenia nového asfaltového drenážneho koberca," uviedla hovorkyňa NDS Michaela Michalová. "Doprava bude presmerovaná na súbežnú komunikáciu (Einsteinova ulica), kde bude vedená vo voľných jazdných pruhoch," dodala Michalová.

 

img
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies