Doprajte si sviežu pleť

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 11:00 • 2 min
Doprajte si sviežu pleť

BRATISLAVA - Každá žena usiluje o dokonalý zovňajšok, čo je skoro ako dámsky inštinkt, ktorý len tak z módy nevyjde.

slovakia

left justify in out

Odličovanie je základ a nutnosť zároveň

Zaľahnúť s nánosom riasenky a make-upu je pre pleť naozaj poriadny zásah, ktorý by sa nemal každý večer opakovať. V žiadnom prípade však nestačí, že si na celú pleť vystačíte s jedným kozmetickým tampónom. Najskôr dôkladne odstráňte stopy líčidiel a potom je na rade čistiaci gél, tonikum a hydratačný krém. Najlepšie pôsobia produkty pre všetky tri kroky rovnakej značky, v opačnom prípade by sa účinné látky od iných prípravkov mohli prebíjať.

Zamerané na pery

Zabúdať by sme tiež nemali na pery, pretože ich pokožka je veľmi citlivá a náchylná k popraskaniu. Ako na ňu? Vyzbrojte sa zubnou kefkou a krúživými pohybmi im doprajte masáž. Ak máte doma med priame od včelára, naneste na ne jemnú vrstvu a nechajte vsiaknuť. V mrazivých dňoch ich potierajte balzamom. Rúž potom spolu s kontúrkou vydrží omnoho dlhšie.

Cez víkend nechajte pleť dýchať

Sobotu a nedeľu si vyčleňte na to aby sa vaša pleť regenerovala. Na rôznorodé kozmetické problémy sa vyzbrojte maskou s ovocnou zložkou, zvlhčujte pomocou krémov a tiež  si zakážte akýkoľvek make-up. Uvidíte, že v pondelok spozorujte priaznivú zmenu. Pleť bude na dotyk jemná, oddýchnutá a krásne na nej vynikne líčenie.

Chĺpky nad hornou perou

Tmavovlásky majú častý problém s výskytom chĺpkov na tvári. Nikdy ich prítomnosť neriešte pomocou žiletky, nedoporučujeme ani pinzetu, ktorá nie vždy dokonale odstráni chĺpok aj s korienkom. Oveľa viac vám pre tento prípad poslúžia voskové pásiky. Potom sa pomocou olejčeka zbavte zostatku vosku a nezabudnite na upokojujúci krém s výťažkami z aloe vera. Máte strach rýchlo trhnúť? Tak navštívte kozmetický salón kde vás nepekných chĺpkov zbavia za krátku chvíľku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies