Doplňujúce voľby sa v Dubne rušia, jediný kandidát sa vzdal

NETKY.SK • 7 Marec 2013, 15:22 • 2 min
Doplňujúce voľby sa v Dubne rušia, jediný kandidát sa vzdal

DUBNO - Jediný kandidát na starostu v doplňujúcich komunálnych voľbách v obci Dubno v okrese Rimavská Sobota sa v zákonnej lehote kandidatúry vzdal. Ako pre TASR povedal vedúci odboru všeobecnej vnútornej správy, obvodného úradu v Rimavskej Sobote Zoltán Pósa, voľby v dedine 9. marca nebudú.

slovakia

left justify in out

Na funkciu starostu v obci Dubno kandidoval jediný záujemca, a to 57-ročný dôchodca Eugen Farkas. "Spravil tak v zákonnej lehote, preto sa doplňujúce voľby v Dubne neuskutočnia. Obec bude viesť zástupca starostu až do vypísania ďalšieho volebného termínu," konštatoval Pósa.

Eugen Farkas kandidoval ako nezávislý a dôvody, pre ktoré sa kandidatúry vzdal pred vytlačením volebných lístkov, neuviedol. V dedine so 150 obyvateľmi sa bývalý starosta Eugen Borbás zdal funkcie v auguste 2012 zo zdravotných dôvodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies