Dope D.O.D. vystúpia v rámci turné vo Viedni aj Prahe

NETKY.SK • 13 December 2015, 15:23 • 2 min
Dope D.O.D. vystúpia v rámci turné vo Viedni aj Prahe

BRATISLAVA - Holandská hip-hopová skupina Dope D.O.D. absolvuje od 15. januára do 21. mája európske turné, v rámci ktorého sa predstaví aj vo Viedni či Prahe.

slovakia

left justify in out

V rakúskej metropole vystúpia 6. februára v klube Grelle Forelle, zatiaľ čo do pražského Lucerna Music Baru zavítajú 28. februára. Okrem toho odohrajú až šesť koncertov v Poľsku, a to konkrétne v Poznani, Gdansku, Varšave, Vroclave, Krakove a Katoviciach.

 

Formácia Dope D.O.D. vznikla v roku 2006 v holandskom Groningene a tvoria ju rapperi Dopey Rotten, Skits Vicious a Jay Reaper, dídžej Dr. Diggles a producent Peter Songolo. Známymi sa stali v roku 2011 vďaka videoklipu ku skladbe What Happened a následne boli predskokanmi na európskom turné kapiel Limp Bizkit a Korn. Vydali albumy Branded (2011), Da Roach (2013) a Master Xploder (2014) ako aj tri EP nahrávky - Fountain Of Death (2009), The Evil EP (2011) a The Ugly EP (2015). Počas kariéry spolupracovali s interpretmi ako Redman, Onyx, Sean Price či Kool Keith. Tento rok sa predstavili na Uprising Reggae Festivale v Bratislave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies