Donovaly sú pre vozidlá nad 10 metrov naďalej uzatvorené

NETKY.SK • 1 Február 2015, 12:37 • 2 min
Donovaly sú pre vozidlá nad 10 metrov naďalej uzatvorené

ZVOLEN/DONOVALY - Na horskom priechode Donovaly platí po piatkovom snežení aj naďalej uzávierka pre vozidlá nad 10 metrov dĺžky.

slovakia

left justify in out

Na ceste sa tam nachádza utlačený sneh v hrúbke od päť do desať centimetrov. V Banskobystrickom kraji platí rovnaké obmedzenie aj pre horský priechod Veľké Pole. Cez priechod Zbojská nemôžu vozidlá, ťažšie ako 3,5 tony. Uvádza to aktuálne stránka Slovenskej správy ciest zjazdnost.sk.
      

Na ceste I/51 na úseku Tepličky - Banská Belá a na I/59 Uľanka - Motyčky je miestami zľadovatený sneh. Cesta II/584 na úseku Srdiečko - Bystrá je pre vozidlá nad 3,5 t prejazdná len so snehovými reťazami.
      

Cesta III/05086 Hronská Dúbrava - Železná Breznica je z dôvodu popadaných stromov na vozovku neprejazdná. Odklon dopravy riadi Dopravná polícia. Cesta III/06517 od konca obce Vyhne po Červenú Studňu je uzavretá do odvolania z dôvodu popadaných elektrických káblov a konárov. Cesta III/06526 Lehôtka pod Brehmi - Podhorie je do odvolania uzatvorená v dôsledku padania stromov na cestu. Na ceste I/14 v okrese Turčianske Teplice a na Šturci hrozí padanie skál na vozovku.
      

Cestári upozorňujú aj na to, že pri teplotách okolo bodu mrazu sa pri dažďových, zmiešaných a snehových zrážkach môže na vozovke vytvárať poľadovica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies