Donnarumma najmladším brankárom, ktorý odchytal celý zápas Serie A

NETKY.SK • 26 Október 2015, 09:23 • 2 min
Donnarumma najmladším brankárom, ktorý odchytal celý zápas Serie A

MILÁNO - Gianluigi Dannarumma sa stal vo veku 16 rokov, 8 mesiacov a 6 dní najmladším brankárom, ktorý odchytal celý zápas talianskej futbalovej Serie A.

slovakia

left justify in out

Talentovaný gólman AC Miláno dostal príležitosť v nedeľňajšom dueli proti Sassuolu. "Rossoneri" v základnej jedenástke aj so slovenským reprezentantom Jurajom Kuckom zvíťazili 2:1.

 

Donnarummu prekonal z priameho kopu Domenico Berardi, triumf AC zariadil v závere Brazílčan Luiz Adriano. Doposiaľ najmladším brankárom v drese Milánčanov v najvyššej talianskej súťaži bol Giuseppe Sacchi, ktorý sa pred 73 rokmi postavil medzi žrde v dueli proti Fiorentine. "Pri určovaní zostavy na zápas so Sassuolom som sa nepozeral na to, koľko má Gianluigi rokov, ale či je dobrý alebo nie. Netreba veci zbytočne dramatizovať," povedal pre akreditované médiá tréner tímu z Lombardska Siniša Mihajlovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona