Doneck pokračuje v nákupoch, získal Shindera zo Simferopoľu

NETKY.SK • 16 August 2013, 13:16 • 2 min
Doneck pokračuje v nákupoch, získal Shindera zo Simferopoľu

DONECK - Ukrajinský klub Šachtar Doneck naďalej intenzívne pracuje na posilnení kádra pred sezónou 2013/2014. Najnovším úlovkom Donecka sa stal útočník konkurenčného klubu Tavrija Simferopoľ Anton Shinder.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný zakončovateľ absolvoval vo štvrtok v novom pôsobisku lekársku prehliadku a následne podpísal zmluvu na štyri roky. "Som nadšený, že som sa stal súčasťou takého veľkého klubu," cituje Shinderove slová portál uefa.com. "Prestup som vôbec neočakával. Bol som v Simferopoli, keď som sa dozvedel o záujme Donecka. Pricestoval som sem, podstúpil vyšetrenia a podpísal zmluvu," uviedol dvojnásobný ukrajinský reprezentant, ktorý v 77 ligových zápasoch za Tavriju strelil 18 gólov. Doneck získal počas letného prestupového obdobia Brazílčanov Bernarda, Freda, Fernanda, Wellingtona Nema či Argentínčana Facunda Ferreyru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies