Doneck po ďalšej domácej výhre už siedmy, predstihol Slovan aj Lev

NETKY.SK • 26 Október 2012, 07:17 • 2 min
Doneck po ďalšej domácej výhre už siedmy, predstihol Slovan aj Lev

Doneck po ďalšej domácej výhre už siedmy, predstihol Slovan aj Lev - Hokej Na siedme miesto sa už vyhupol ukrajinský nováčik KHL Donbass Doneck v tabuľke Západnej konferencie. Pomohli mu k tomu dve tesné domáce výhry s Magnitogorskom 4 3 po predĺžení a 3

slovakia

left justify in out

img

Na siedme miesto sa už vyhupol ukrajinský nováčik KHL Donbass Doneck v tabuľke Západnej konferencie. Pomohli mu k tomu dve tesné domáce výhry s Magnitogorskom 4:3 po predĺžení a 3:2 s Čeľabinskom po samostatných nájazdoch. Zverenci slovenského trénera Júliusa Šuplera tak už majú na svojom konte 26 bodov a za seba odsunuli na 8. a 9. miesto Slovan (25) a Lev Praha (24), no v porovnaní s nimi odohrali o tri resp. dva zápasy viac.
      "Som rád, že mužstvo odohralo dobrý zápas," vyjadril sa pre klubový web Július Šupler a dodal: "Hrať dvakrát po sebe je náročné. Chlapci však splnili taktické zámery, hrali dobre v obrane, v ktorej sme neprepadli. V predĺžení sme neskórovali a nájazdy sú už aj o šťastí. Dali sme dobrý darček nášmu prezidentovi."
      Smutný však bol z toho, že v zápase prišlo mužstvo o zraneného útočníka Ruslana Fedotenka. "Dostal nepríjemný úder na koleno, má poškodené krížne väzy. O niekoľko dní bude jasné na ako dlho sa natiahne proces jeho liečby," povedal Šupler. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies