Donald Trump zrušil svoju komunikačnú platformu

NETKY.SK • 3 Jún 2021, 12:56 • 2 min
Donald Trump zrušil svoju komunikačnú platformu

Komunikačnú platformu bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa natrvalo zrušili.

slovakia

left justify in out

Trumpov poradca Jason Miller pre televíziu CNBC povedal, že platforma From the Desk of Donald J Trump bola iba „pomocný prostriedok k širšiemu úsiliu, ktoré máme a na ktorom pracujeme“.

 

img

 

Na sociálnej Miller napísal, že predchádzala Trumpovmu návratu na sociálne médiá. Zatiaľ je však neznáme, kedy a ako by sa tak malo stať.

 

Súvisiaci článok: Donald Trump spustil novú komunikačnú platformu, Facebook a Twitter ho nadobro odpojil

Platformu spustili minulý mesiac a Trump, ktorého po januárových nepokojoch v Kapitole zakázali na sociálnych sieťach Facebook a Twitter, na nej zverejňoval svoje príspevky vrátane tlačových správ a videí. Platforma, ktorú často označovali ako blog, bola súčasťou jeho oficiálnej webstránky a návštevníci na nej mohli exprezidentove príspevky „lajkovať“ a zdieľať na Facebooku a Twitteri. Odkaz na stránku teraz jej návštevníkov povzbudzuje k tomu, aby sa prihlásili na odber upozornení od Trumpa.

 

Prečítajte si: Newyorský prokurátor zvolal porotu na ďalšie vyšetrovanie Trumpa

Miller v marci pre Fox News povedal, že sa Trump o dva-tri mesiace vráti na sociálne médiá so svojou vlastnou platformou. Niektorí si mysleli, že práve From the Desk of Donald J Trump je daná platforma, Miller však v máji potvrdil, že to tak nie je. „Vo veľmi blízkej budúcnosti budeme mať na tomto fronte ďalšie informácie,“ avizoval.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies