Donald Trump využil rozhovor pre CBS, aby vyzdvihol prístup Clintonovcov

NETKY.SK • 12 November 2016, 14:29 • 2 min
Donald Trump využil rozhovor pre CBS, aby vyzdvihol prístup Clintonovcov

WASHINGTON - Republikánsky víťaz amerických prezidentských volieb Donald Trump nevylúčil, že by si v budúcnosti vyžiadal rady jedného zo svojich predchodcov vo funkcii Billa Clintona, manžela demokratickej protikandidátky Hillary Clintonovej.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z rozhovoru, ktorý poskytol pre americkú televíznu spoločnosť CBS a ktorý v plnom rozsahu odvysielajú až v nedeľu, avšak z ktorého s predstihom zverejnili fragmenty.


Podľa nich Donald Trump informoval, že Bill Clinton mu v priebehu povolebnej noci telefonicky blahoželal k víťazstvu a bol mimoriadne milý. Exprezident hovoril podľa Trumpových slov o jednom z najneuveriteľnejších volebných súbojov, aké kedy zažil. Víťaz volieb hovoril v interview s veľkým uznaním nielen o Billovi Clintonovi, ale aj o celej jeho rodine. Na otázku, či požiada stále populárneho exprezidenta o rady, Trump reagoval slovami: Zvážim to, prirodzene.


Víťazný aktér amerických prezidentských volieb 2016 nešetril chválou ani na adresu neúspešnej protikandidátky, pre ktorú podľa jeho názoru nebolo zrejme ľahké telefonicky mu takisto zablahoželať k víťazstvu. Trump konštatoval, že jemu by to bolo padlo možno ešte ťažšie, pričom zdôraznil, že Hillary Clintonová, ktorá mu popriala úspešné pôsobenie vo funkcii, bola skvelou, skutočne silnou a veľmi inteligentnou súperkou.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona