Donald Trump vyhlásil, že ak by kandidovala Oprah Winfrey, porazil by ju

NETKY.SK • 10 Január 2018, 06:36 • 2 min
Donald Trump vyhlásil, že ak by kandidovala Oprah Winfrey, porazil by ju

WASHINGTON - Americký prezident Donald Trump vyjadril v utorok presvedčenie, že ak by v budúcich prezidentských voľbách kandidovala známa moderátorka a herečka Oprah Winfrey, porazil by ju.

slovakia

left justify in out

Reagoval tak na medializované správy, že demokrati Winfrey prehovárajú, aby kandidovala proti Trumpovi. "Oprah by som porazil," vyhlásil jednoznačne Trump na utorňajšom rokovaní svojej administratívy, ktoré sa venovalo predovšetkým téme imigrácie.

 

Na rozdiel od iných svojich oponentov sa o nej však nevyjadril dehonestujúco, ale pomerne pozitívne. "S Oprah by to bola veľká zábava," vyhlásil o moderátorke, ktorá je všeobecne považovaná za najobľúbenejšiu afroamerickú celebritu v USA.

Trump sa s ňou podľa vlastných slov "veľmi dobre pozná" a na rokovaní vlády pripomenul, že vystupoval aj v jej televíznej show a to dokonca dvakrát - prvýkrát ešte v roku 1988 a druhýkrát, spolu s rodinou, v roku 2011.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies